Yritys

Loija Oy perustettiin vuonna 1982 Eero ja Jorma Korppoon toimesta. Liike-ideana oli käytössä olleiden sahateollisuuden koneiden kauppa. Ala oli veljeksille tuttu ja heillä oli jo valmiiksi hyvät yhteydet alalle.

Pian toimintaan tuli mukaan mm. kuljettimien muutostyöt asiakkaiden toiveiden mukaisesti ja uusien kuljettimien sekä apulaitteiden valmistus sekä mm. sähkömoottoreiden myyminen.

Käytössä olleet koneet ovat edelleen tärkeä osa toimintaamme. Toiminta tapahtuu pääasiassa suomessa, ruotsissa sekä venäjällä. Viimevuosina ruotsista on löytynyt hyvin käytössä olleita laitteita, joten yhteistyö siellä paikallisten konekauppiaiden kanssa on tullut tutuksi.

Valmistamme erilaisia kuljettimia asiakkaiden tarpeiden mukaan. Linkissä ” käytetyt” olevien kuvien joukossa on myös kuvia toimitetuista uusista kuljettimista.

Vuonna 2005 Renholmen Ab:n kanssa aloitetun yhteistyön kautta toiminta on laajentunut myös uusien sahatavarankäsittelylaitteiden kauppaan. Renholmen Ab:stä lisää linkissä ” Renholmen Ab”.

Toimistomme sijaitsee nykyään varastomme välittömässä läheisyydessä Jäminkipohjassa, osoitteessa Sahantie 17.

 
Call Now Button