Renholmen Ab

Arvo joka minuutille

Ruotsin Byskessä pääkonttoriaan pitävä Renholmen AB on perustettu vuonna 1952 ja se on yksi Euroopan johtavista saha- ja jatkojalostusteollisuuden sahatavaran käsittelylaitteiden toimittajista. Vuosikymmenten aikana kehittämiensä menestyksekkäiden ratkaisujen ansiosta yritys on vuonna 1972 tapahtuneen alalle tulonsa jälkeen toteuttanut yli 800 toimitusta asiakkailleen kaikkialle maailmaan, eniten kuitenkin eri puolille Pohjolaa. Renholmenilla on tällä hetkellä noin 35 omaa työntekijää ja sen liikevaihto on yli 100 miljoonaa Ruotsin kruunua.

Merkittävä sahatavaran käsittelyalan suunnitteluyritys

Renholmen tarjoaa korkealaatuisia sahatavaran käsittelyratkaisuja, joiden avulla asiakkaamme saavat kaiken potentiaalinsa käyttöön kaikilla toimintansa tasoilla. Niille toimijoille, jotka haluavat olla valmiita vastaamaan markkinoittensa hintaa ja tuotteiden jalostusastetta koskeviin vaatimuksiin ja samalla edistää omaa kannattavuuttaan, Renholmen on toimittaja, joka takaa arvon joka minuutille.

Innovatiivisyydessään ja tuotekehitystoiminnassaan vertaansa vailla oleva uranuurtaja

Renholmen sanelee paljolti oman teollisuudenalansa innovatiivisten ratkaisujen suuntaviivat. Vuosien saatossa karttuneen osaamisensa ansiosta yritys on saavuttanut vankan aseman uuden sukupolven prosessioptimoitujen sahatavaran käsittelylaitteiden kehittäjänä.

Innovoinnissa uutta tekniikkaa yhdistetään olemassa oleviin hyväksi koettuihin periaatteisiin. Näin on saatu aikaan suuri määrä toiminnaltaan ainutlaatuisia, mutta samalla perustaltaan hyvin vakaita tuotteita, jotka toimivat kannattavasti monien vuosien ajan. Päähuomio kiinnitetään käytettävyyteen, kapasiteettiin ja kestävyyteen, nykyaikaisen ympäristövastuun mukaisia työskentelyolosuhteita unohtamatta.

Arvostettuna laitetoimittajana Renholmen toimii asiantuntevana yhteistyökumppanina tutkijoille, yrityksille ja muille organisaatioille, jotka pyrkivät avaamaan uusia ulottuvuuksia saha- ja jatkojalostusteollisuuden sahatavaran käsittelylle. Tällä hetkellä Renholmenilla on yli 50 ainutlaatuista patenttia.

Loija Oy toimii suomessa Renholmenin edustajana, hoitaen mm. myyntityön, varaosamyynnin sekä huoltojärjestelyt.

Renholmenin toimituksia ovat mm:

  • Junnikkala Oy / Oulaisten sahan kuivalajittelu ja paketointi 2016
  • Lappi Timber Oy / Kemijärvi, tuorelajittelu, rimoitus, kuivalajittelu ja paketointi 2014-2015
  • Holmen Timber / Bravikenin sahan dimensiolajittelulinjat sekä rimoituskoneet
  • Siktfors kuljettimet ym. kameralajitteluun, joka toimii ilman kappaleen kääntöä
  • Tasaamon modernisointi Setran sahalle Skinnskattebergiin
  • Tuoreen sekä kuivan sahatavaran lajittelulaitokset Martinsons Trä:lle Bygdsiliumiin
  • Dimensiolajittelu Vika Woodille latviaan

Lisää referenssejä Renholmenin kotisivuilta

Annamme mielellämme lisätietoa tuotteista !

 
Call Now Button